Μακάρι να είμασταν μόνο έτσι......το κακό είναι πως έχει καταντήσει το στόμα της γυναίκας οδηγού......έχω τύχει ακροάτρια σε οδικούς δημόσιους καβγάδες και αυτά τα οποία ξεστόμισαν γυναίκες όχι μόνο δεν μπορώ να σας τα αναφέρω αλλά δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί μου προκαλούν αηδία,αναγούλα και έμετο.....ΑΙΣΧΟΣ.....αν είναι να λέγομαι γυναίκα του σήμερα με στόμα χειρότερο από νταλικέρη ή ενός κατά τα άλλα συμπαθέστατου βιοπαλαιστή λιμενεργάτη, δίχως ίχνος γυναικείας αξιοπρέπειας, πραγματικής ευπρεπούς θηλυκότητας, και αυτοσυγκράτησης προτιμώ την αλλαγή φύλλου..Κορίτσια, αν δεν αντέχετε το σημερινό τρόπο ζωής και τους ρόλους τους οποίους επιτάσσει η σημερινή κοινωνία πάρτε αναβολή! Οι προγενεστερές μας αγωνίστριες του φεμινισμού και της εξίσωσης των δύο φύλλων πιστεύω ακράδαντα πως όταν αγωνίζονταν για αυτά τα ιδεώδη σίγουρα δεν είχαν στο μυαλό τους αυτό το χάλι! Μην μηδενίζουμε μόνες μας την υπόσταση της γυναικείας φύσης......SORRY....αν σας πληγώνω αλλά μία γιαγιά μου λέει: πως αυτός που θέλει το κακό σου, σε κάνει και γελάς, ενώ αυτός που θέλει το καλό σου σε κάνει και κλαις. ¶λλωστε, μην ξεχνάτε πως η αλήθεια είναι σκληρή. Προσωπικά, είμαι πολύ περήφανη που είμαι γυναίκα και έτσι θα ήθελα να αισθάνονται και οι άνθρωποι που με αγαπούν.....να είναι δηλαδή περήφανοι που έχουν μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!