Ενδεικτικα αναφερω και παλι,πως εχω αγορασει 2 τετραδες αποστατες τροχων 30mm γνησιους Η&R απο 2 επωνυμα καταστηματα με αξεσουαρ,που ολοι γνωριζετε,με
120 Ευρω διαφορα το ενα απο το αλλο! Οσο κι αν ρωτησα αυτον που τους πουλαγε φτηνα,οσο κι αν επεμεινα οτι μαλλον ειχε κανει λαθος και η τιμη που τους εδινε ηταν μονο για 1 ζευγαρι,οσες φορες κι αν πηρε τηλεφωνο τον προμηθευτη του,την ιδια την H&R,ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ γιατι δε μπορουσα να πιστεψω τη διαφορα στην τιμη κι ομως αυτη παρεμεινε ιδια κανοντας με να μενω μ@λ@κ@ς γιατι για το ιδιο πραγμα πληρωσα 120 Ευρω παραπανω,κι αν υπολογισουμε την ταξη μεγεθους του κοστους των αποστατων η διαφορα ειναι 60%!
Για ολα τα παραπανω φυσικα υπαρχουν τιμολογια και οι τιμες ισχυουν για τον καθενα γιατι κανενας απο τους δυο δε με ηξερε κι απο πριν για να μου κανει καλυτερη τιμη!
Κι οχι τιποτα αλλο αλλα καποιοι παραπονιουνται πως η Suzuki ειναι ακριβη που ειναι και αποκλειστικη αντιπροσωπεια και δε γλυτωνεις απο αυτην!
Μπροστα σε καποιους σαν αυτους που προανεφερα πιο πολυ με ψιλικατζιδικο μοιαζει!
Sorry για το off topic