0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...ΑΑ! και 160 στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
Εγω μια φορά έχω δει το κοντέρ να διακοσαρίζει πάντως....Κατεβαίνοντας λέω....φτου ρε γ@μώτο, το astra οδηγουσα τελικά και μπερδεύτικα
Έχω πατήσει τα 164 ΧΛΜ και χωρίς ιδιαίτερη κλίση! Κάτσε να πάω μία προς Λαμία που έχει τις όμορφες κατηφορικές ευθείες και δεν νομίζω να υπάρχει απόκλιση μεγάλη πια απο του αβαταρ
Τελικα θα μας πει καποιος γιατι δεν φτιαχνουν τα καμπριο? Ρωταω διοτι βρισκομαι στην διαδικασια ψαξηματος για Jimny!
Παράθεση από: michailbm στις Νοέμβριος 03, 2006, 14:27Τελικα θα μας πει καποιος γιατι δεν φτιαχνουν τα καμπριο? Ρωταω διοτι βρισκομαι στην διαδικασια ψαξηματος για Jimny! σχετικο ειναι αυτο απλα αν θες να ασχοληθεις εντελως extreme θα χρειαστεις και roll-bar. Εξτρα κοστος δηλαδη. Ισως να μην εμπνεει για πολυ-πολυ extreme. Δε νομιζω ομως να εχει κατι αλλο ιδιαιτερα "κακο" για να μην το τουμπανιαζουνε. Απο την αλλη, η σχεση που πουλαει το κλειστο, δεν ειναι μεγαλυτερη απο το ανοιχτο; Αρα και η αναλογια που φτιαχνονται τα κλειστα, δεν ειναι λογικη; Ισως εδω να κανω λαθος....Για ανοιχτο ψαχνεις;