Αποστολέας Θέμα: Οδηγίες για εκτός δρόμου κίνηση....  (Αναγνώστηκε 11881 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Georg

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • vvt
Απ: Οδηγίες για εκτός δρόμου κίνηση....
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 14:09 »
Θα σε καλούσα σε κόντρα !!!!!!!!!

no tembel VS  tembel !!!    lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
 _231;

Για καποιον που οδηγει και με τα δυο χερια δε χρειαζεται τεμπελης αλλα εγω δε μπορω να οδηγησω με τα δυο χερια!
Οδηγω παντα με το ενα οποτε με τον τεμπελη αισθανομαι πιο ασφαλης και πιο σιγουρος οτι σε καποιο περασμα δε θα μου γλυστρησει το τιμονι απο καποια πετρα! Μεσα στην πολη ειναι αλλο πραγμα,ειδικα στο παρκαρισμα!
Να πω την αληθεια δεν ημουν φανατικος οπαδος του τεμπελη,για την ακριβεια με αφηνε αδιαφορο!
Το ειδα σε καποιον και τον εβαλα δοκιμαστικα να δω αν θα με βολεψει και τελικα ουτε που σκεφτηκα να τον ξαναβγαλω,οταν οδηγω αυτοκινητο χωρις τεμπελη μου λειπει!

Α και ο συγκεκριμενος τεμπελης δεν ειναι απο μαγαζι με αξεσουαρ αλλα ιδιοκατασκευη με μπιλια ανοξειδωτη απο τα ναυτιλιακα και δεν γυριζει τρελα αλλα μονο μεσα στο χερι σου οταν στριβεις γι αυτο και ειχε ζεσταθει το χερι μου απο τις παντες  yah
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2007, 14:12 από Georg »

Αποσυνδεδεμένος jimnyman

• Jimny
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 14:51 »
Μη το παίρνεις προσωπικά.

Απλά ήθελα να γράψω κατι για να περάσει η ώρα ευχάριστα ρε Γιώργη. Δεν χρειάζεται να μου εξηγείς. Ολα ΟΚ. Γούστα είναι αυτά και κανείς δεν τα κατακρίνει. Απλά εφόσον βλέπω κάτι που μπορώ να -στην ουσία- σατιρίσω , το κάνω λόγο εξωστρεφής διαλείψεως που εχω μερικές φορές.
Κατανοώ την αντίδραση σου και σε διαβεβαιώ οτι και εγω το ίδιο θα έκανα στην θεση σου.

Ευχαριστώ.

Τωρα ετοιμάζω ενα "προσχέδιο" για τον ironman, αλλα με μία τελευταία ανάγνωση που εκανα, είδα οτι δεν είναι σωστό να το δημοσιεύσω. (για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω).
Ετσι προχωράμε παρακάτω, απλά χιουμοριστικά και ολίγον σαρκαστικά.

στέϊ τιούν   lol lol

υγ> Κάποιοι φίλοι με πήραν τηλέφωνο μετα την "nicksi δημοσίευση" και ακόμα γέλαγαν με τις μαλακίες που έγραψα. Τους άρεσε ,απ'ότι κατάλαβα. lol  lol
Λέω να συνεχίσω !!!   lol lol lol lol
I'm back....:-)

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 16:03 »
Δεν είναι θεμα διάθεσης μόνο ρε παιδιά.....μη τα παραλέμε.

Η αλήθεια είναι οτι αφορμή για να γράψω μερικά πράγματα , ήταν η προχθεσινή βόλτα μας. Την διάθεση μου γενικά, δεν μου την χαλάει κανείς. (αναισθησία).  lol lol lol

Να, ...... για παράδειγμα , μαγκιές στο χιόνι και με το πλάϊ στις στροφές πάμε λίγο πολύ όλοι μας. Αλλά ,,,,,,που πας φίλε μου με τον τεμπέλη στο τιμόνι να κάνεις ανάποδα ???

Κι'όμως, το είδα και αυτό..........
Μάλιστα πρίν γίνει η στραβή, είπα στον συνοδηγό μου.......> "κατσε να αφήσω απόσταση,γιατι την κόβω να γίνετε η μ..###ια "  (σκ@@@α εφαγα?)

Ειναι ορισμένα πράγματα και ορισμένα αξεσουάρ στα αυτοκίνητα μας, που μπορεί σε εμάς να φαίνονται φυσιολογικά, αλλά ότι και να λέμε..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ο τεμπέλης στο τιμόνι,είναι για συγκεκριμένη χρήση και όχι για γρήγορη οδήγηση. (εκτός αν οδηγείς νταλίκα με 140 χιλιόμετρα στο πέταλο του Μαλιακού)................ (και στις βραδυνές σε κάνει ρεπορτάζ ο Σόμπολος) lol
Οτι και να μου λέτε, δεν μπορώ ούτε να βλέπω τέτοιο ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ,οδηγικό λάθος. (αν και θα ερθει ο φίλος με τον τεμπέλη και θα υποστηρίξει το αντίθετο).τεσπα.
Αφού είσαι με τεμπέλη, ,βάλε τετρακίνηση και απόλαυσε την χιονοβόλτα σου. Ας χαρείς με τις πάντες των άλλων , γιατί παρατρίχα να μπεις στο χαντάκι και να μην ευχαριστιόσουν και τόσο την βόλτα σου. ;) ;) 

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο απο τα παλιά και έχω δεί και άλλα αυτοκίνητα να χρησιμοποιούν αυτό το αξεσουάρ στο τιμόνι. (κυρίως παππούδες βέβαια,εκτός απο νταλικέριδες.....που εκεί είναι μάστ).
Απλά έτυχε να "μου κάτσει" μπροστά μου αυτή η φάση και σας την αναφέρω ως παράδειγμα προς αποφυγή........

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ.
(ακόμα και το κλισηόμετρο που έχω στο αμάξι μου, το θεωρώ άχρηστο.Απλά γέμισε το άδειο ταμπλό του αυτοκινήτου).

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙ !!! ;) ;) ;) ;) ;)

Μεγάλη κουβέντα η απλότης !.............. για ξανασκεφτείτε το..............

Βασικότατο αξεσουάρ πχ. είναι τα πατάκια τύπου "σκάφη" για να μη γεμίζει λάσπη η μοκέτα (βγαίνει δύσκολα).
Ενα φτιάρι στο αμάξι , σου προσφέρει "ασφάλεια" στο χιόνι.
Ο τεμπέλης δεν σου παρέχει τίποτα........ (αν είμαι λάθος, πείτε το μου να ανακαλέσω. Αλλα πείτε μου και έναν λόγο για να μάθω και εγω να μη λέω π@@@ριες)........

Φιλικά
Ιωσήφ.

σημ>>> Το επόμενο αρθρίδιο,  a105 θα είναι σχετικό με την απλότητα του Nicksi lol !!!!!  lol lol lol (τουρμπίνες,λόκερ μπρος-πίσω-500.000.000.000 κεριά φώτα και άλλα "απλά" πραγματάκια που υπάρχουν για να σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη ?? ?? ??  Θα δούμε........) lol lol lol

Γουστάρετε κατινούλες εεεε ???? lol lol lol lol  (αστειεύομαι).

stay tune !
Η περιπέτεια μόλις άρχισε .>......................(αυτό είναι κλεμμένο από εναν θείο μου κολλητό που το γράφει στην πρώτη σελίδα του περιοδικού του).

Σε όλα τα παραπάνω σύμφωνο μαζι σου αλλα στο θεμα του <τεμπέλη> θα σου πω κάτι…προσωπικό…
3 σπασμένα δάχτυλα πριν από 2 χρόνια …αν είχα < τεμπέλη > δεν θα τα έσπαζα…από τότε δεν τον έχω βγάλει ποτέ…προσοχή…..μόνο για εκτός δρόμου χρήση….
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος jimnyman

• Jimny
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 16:43 »
Thats nice.
Θα ήθελα πολύ να μου πείς πως συνέβη το "κακό". ίσως σε κάποια επόμενη συνάντηση (αν είσαι Αθήνα)  ?
Επίσης θα ήταν καλό,να μας πεί το πως έγινε και κάποιος τρίτος που ήταν παρόν.

Εγω ετσι όπως το διαβάζω αυτό το "ατύχημα"σου, μάλλον κάτι μου λέει οτι στην προσπάθειά σου να περάσεις ενα δύσκολο εμπόδιο, το τιμόνι κόντραρε και έφυγε πολύ γρήγορα ανάποδα ενώ εσυ είχες τα δάχτυλα εσωτερικά της στεφάνης του τιμονιού,με τα ατυχή αποτελέσματα,  κάτι που είναι λάθος και είναι απο τα πρώτα "θεωρητικά" μαθήματα που θα έπρεπε όλοι να κάνουμε πριν πάμε για trial. (υποθετικά μιλώντας)

Αρα και τεμπέλη να μην έχεις,αν έχεις τα δάχτυλα έξω απο την στεφάνη του τιμονιού, μάλλον θα το γλίτωνες   ;)  ??

I'm back....:-)

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 21:06 »
Τωρα ετοιμάζω ενα "προσχέδιο" για τον ironman, αλλα με μία τελευταία ανάγνωση που εκανα, είδα οτι δεν είναι σωστό να το δημοσιεύσω. (για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω).

1. fantaσου τι γράφει για να λέει ο Ιωσήφ ότι δεν είναι σωστό να το δημοσιεύσει lol lol lol
2. Στείλτο μου και το βάζω εγώ, ή τροποποίησε το και χώστο lol, η σάτιρα δεν με πείραξε ποτέ, απο σένα ξέρω ότι είναι πλάκα ;) άλλωστε είναι όμορφο να τα γράφεις χύμα σε ένα δημόσιο βήμα(βίτσιο θα μου πεις αλλά την βρίσκω-απο βίτσιο άλλωστε δεν το φτιάξαμε και αυτό?? lol lol lol) αντε θα πλουτίσουμε τις απαγορευμένες λέξεις πλέον(έβαλα μια δυο απο προυγούμενα ποστ σου lol)
3. Αν πάλι δεν θέλεις...μην το βάζεις lol yah yah yah

Γιώργο αν βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνει ο Ιωσήφ τι του λες....πες του κάτι για τον Πειραιά lol lol lol lol lol θα καταλάβει lol lol lol lol lol

Αγαπητέ κύριε Αττικάρχη Ιωσήφ, ελάτε στην Ελάτη ha ha ha ha lol lol lol lol lol
Ελα στην Ελάτη και άσε τα σάπια lol lol lol μωρή λούγκρα, έχω καταντήσει εγώ να κάνω περισσότερο off road απο σένα τον τελευταίο καιρό...>laugh007<>laugh007<>laugh007<>laugh007<

87 >glentia> >poleitai> >antegia >c082 _1030> >h09 >fl05 <ord/ >h09 >h09 >laugh007< >laugh007<

Ελλάδα είναι και πάνω απο το Αγρίνιο >sfir022< >sfir022< >sfir022< yah yah yah >h09 >h09 >laugh007< >laugh007<

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2007, 21:10 από IronΜan »
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 03:56 »
Γιώργο αν βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνει ο Ιωσήφ τι του λες....πες του κάτι για τον Πειραιά lol lol lol lol lol θα καταλάβει lol lol lol lol lol

Γιάννη αφού ξέρεις ότι τον συμπαθώ, γι' αυτό άλλωστε και τον πειράζω. 
Σαν παιδί κι αυτός (μην κοιτάς που δείχνει μεγαλύτερος) χρειάζεται "παίδευση"  ::) και δεν αισθάνομαι ο κατάλληλος. 
Απλά σκέψου να μην καταλαβαίνει η κόρη σου και να της πης "γ.....ώ τον μπαμπά σου"  (ούτε θα καταλάβει, ούτε θα τα καταφέρεις) lol lol lol

Αν και τα γράφω γελώντας, σταμάτα λίγο να γελάς και δώσε βάση στο υστερόγραφο.

Υ.Γ. Και μια συβουλή, μιάς και ξεκίνησες το οφ ρόουντ, μη πατάς το "μαϊντανό" δίνει γεύση στη ζωή μας.

Αγαπητέ κύριε Αττικάρχη Ιωσήφ, ελάτε στην Ελάτη 

Ιωσήφ άμα έρθεις κερνάω α) γλυκό με παγωτό, β) καπάκι μετά από ένα γεύμα αγριογούρουνο.   
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 11:50 »
Thats nice.
Θα ήθελα πολύ να μου πείς πως συνέβη το "κακό". ίσως σε κάποια επόμενη συνάντηση (αν είσαι Αθήνα)  ?
Επίσης θα ήταν καλό,να μας πεί το πως έγινε και κάποιος τρίτος που ήταν παρόν.

Εγω ετσι όπως το διαβάζω αυτό το "ατύχημα"σου, μάλλον κάτι μου λέει οτι στην προσπάθειά σου να περάσεις ενα δύσκολο εμπόδιο, το τιμόνι κόντραρε και έφυγε πολύ γρήγορα ανάποδα ενώ εσυ είχες τα δάχτυλα εσωτερικά της στεφάνης του τιμονιού,με τα ατυχή αποτελέσματα,  κάτι που είναι λάθος και είναι απο τα πρώτα "θεωρητικά" μαθήματα που θα έπρεπε όλοι να κάνουμε πριν πάμε για trial. (υποθετικά μιλώντας)

Αρα και τεμπέλη να μην έχεις,αν έχεις τα δάχτυλα έξω απο την στεφάνη του τιμονιού, μάλλον θα το γλίτωνες   ;)  ??

Τα πρωτα θεωριτικα μαθηματα τα εχω κανει εδω και10 τουλαχιστων χρονια...  j12 j12
Τα δαχτυλα τα εσπασα οχι γιατι ειχα τα δαχτυλα μεσα στην στεφανη ..αλλα απο την φορα και την δυναμη που κοντραρα το τιμονι...πυστεψε με ειναι παρα πολλυ ευκολο να το παθεις..  0_21 0_21 0_21 Αν μπουν τα δαχτυλα μεσα στην στεφανη δεν θα τα σπασεις μονο.....θα τα ψαχνεις στο αμαξι...  lol lol lol lol

Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 12:36 »
 lol
Γιώργη και εγώ τον συμπαθώ, για αυτό και τον πειράζο...εξού και τα γέλια.... yah
Ελάτη ξέρω ότι δεν θα έρθει, σπάνια πάει μακρινές διαδρομές, τελευταία μεγάλη που είχε κάνει ήταν η Ροδόπη πρίν...ha

Ο Μαιντανός ήταν η τροποποίηση που έκανα στο πόστ ....άλλωστε λίγοι θυμούνται τι και πώς lol
Δεν τον πάτησα...τον πότησα lol lol lol

Ευχαρίστως θα διάβαζα και την δική σου άποψη...σχολιάζεις καταπληκτικά άλλωστε ;) lol

Αντε ρε Σηφ....

Μήτσε...πόνεσα :-[
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος SAV

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 09, 2008, 22:08 »
Κοντεύουμε σχεδόν 2 χρόνια που δεν γράφουμε για Εκτός δρόμου οδήγηση.
Τα μάθαμε όλα???? >:( :o :o ::)